top of page

Vitaal werken, neem de regie


Nieuwe open inschrijving!

Herken je dat? Dat je je afvraagt of je met de goede dingen bezig bent? Je merkt dat 'de waan van de dag' maakt dat je maar doorgaat? Of dat je iets wilt en er niet toe komt om de stap te zetten? Dan is het tijd om daar eens goed bij stil te staan en de volgende vragen te beantwoorden: Wat drijft me? Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Wat wordt mijn volgende stap? Vind ik mijn werk leuk, wat is mijn kracht? Waar krijg ik energie van? En waarvan niet?Je voelt dat je hier tijd aan wilt besteden, maar komt er in het dagelijks leven niet aan toe. In deze vier-daagse training maak je een flinke stap. het dagelijks leven niet aan toe. In deze vier-daagse training maak je een flinke stap.

Grijp je kans om een stap te maken in je persoonlijke groei!

Wil je meer weten? Hier vind je onze brochure

Wil je je aanmelden? Dat kan via deze link

Uitgelichte berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page