top of page

REFERENTIES

We genieten ervan als onze klanten, gasten, of deelnemers met energie voortgaan. Als de verbinding is hersteld, er nieuwe inzichten zijn ontstaan of wat vastzit is losgekomen. Referenties van onze klanten geven ons weer energie.

“Dankzij Vitaal door Menselijk Kapitaal heeft ons team een succesvolle teamdag gehad over de borging van ons programma binnen de organisatie. Door eerst inzicht te krijgen in waar wij op dit moment staan en wat voor de teamleden, maar ook voor andere stakeholders belangrijk is, was het binnen een dag haalbaar om in te kunnen schatten wat nodig is om binnen onze organisatie verandering te weeg te brengen. Alle aanwezigen hebben input meegekregen om beter op de komende fases in te kunnen spelen. Onze dank en waardering gaat uit naar Mary en Astrid die er met een korte voorbereidingsperiode voor hebben gezorgd dat alle onderdelen goed onder de aandacht zijn gebracht. Het was een zeer gevarieerde, leuke en leerzame dag.”

Programmateam Haarlemmermeer Duurzaam

L.R. (Lauren) Kloosterboer Haenen

Programmasecretaris

"Mary heeft mij in verschillende trajecten uitstekend ondersteund. Zij is een uitstekende sparringpartner voor het management, ze ondersteunt met raad en vooral ook met daad.

Mary doet dit met een grote betrokkenheid en een welgemeende warme belangstelling naar de mensen in haar omgeving.

Ik bewonder haar energie, doorzettingsvermogen en positieve levenshouding.

Dankzij de hulp van Mary hebben we een daadwerkelijke en duurzame cultuurverandering tot stand kunnen brengen binnen één van de teams."

 

Gemeente Waalre

Han van den Broeke

Manager Dienstverlening

Ik ken Astrid heel goed na  een intensieve samenwerking van verschillende jaren als directie leden van Sitech Services. Astrid is altijd scherp met een heel goed oog voor de mens (kant) van het bedrijf. Komt met creatieve oplossingen en stemt dit altijd heel goed en nauwkeurig af met de relevante stakeholders. Integriteit heeft zij zeer hoog in het vaandel staan. Voorts heeft ze altijd een goed gevoel voor de intermenselijke relaties zowel in de directie als binnen het bedrijf. Zij zorgt er mede voor dat relaties en de besluitvormingsprocessen optimaal zijn door middel van (proactieve) coaching en challenging. Ze is een optimist met een zeer positieve instelling en zeer plezierig in de omgang. Ze is meer dan bereid hard mee te werken om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. 

Sitech Services BV

Frenk Thewissen

Managing Director a.i.

"Ik heb Mary ervaren als een betrokken, resultaat gerichte en confronterende manager en adviseur.

Zij is vertrouwenwekkend, loyaal en discreet. Zij kan goed luisteren en schetst vanuit een heldere analyse denkbare oplossingsrichtingen, waaruit gekozen kan worden. Kortom een doelgericht manager en een doorgewinterd adviseur."

 

Publieke Gezondheid Kennemerland

Bert van de Velden

Directeur

 

"Mary heeft mij de afgelopen periode op inspirerende wijze begeleid als coach van de coach. Haar kennis en ervaring op het gebied van coaching heeft ze ingezet om mij bewust te maken van de mogelijkheden waarop ik mensen kan coachen.

 

Mary benadert mensen op warme wijze en is erg betrokken bij het resultaat wat ze willen bereiken. Ze daagt uit, en laat niet los als ze persoonlijke groei kan stimuleren. Zij heeft haar passie op mij overgebracht om mensen bewust te laten worden van eigen kwaliteiten en te onderzoeken op welke wijze deze een toegevoegde waarde kunnen vormen voor de organisatie.”

 

RWS Water, Verkeer en Leefomgeving (WVL)

Linda Geerlings

Directeur Bedrijfsvoering

"In mijn tijd bij de Rabobank Dommelstreek als toezichthouder, heb ik Astrid leren kennen als een zeer open en prettig persoon. Zij heeft een duidelijke visie en houdt goed het overzicht, is erg sterk in helikopterview.

 

Ze heeft een scherp inzicht en weet goed de vinger op de zere plek te leggen. Daarbij houdt ze zeker ook aandacht voor het menselijke aspect in de organisatie. Met name haar vakgebied HR beheerst ze tot in detail en dit punt kan ze dan ook uitermate goed toepassen in de organisatie. Gezien de grote uitdagingen waarvoor de Rabobank zich op dit moment gesteld ziet, is haar ervaring op het gebied van Verandermanagement uitstekend inzetbaar. Met name omdat de cultuur van de organisatie een omslag heeft moeten maken en nog moet maken.  Ze doorgrondt mensen snel, weet vertrouwen te winnen en krijgt daardoor bedrijfsmatige, maar ook persoonlijke vraagstukken bespreekbaar. Astrid is een goede communicator, weet de juiste vragen te stellen, luistert ook goed en laat iedereen in zijn waarde. Ze opereert integer en houdt respect voor haar gesprekspartner.

Astrid is een uitermate plezierig persoon om mee samen te werken en van te leren."

 

Rabo Bank Dommelstreek

Els Elverding

Toezichthouder

bottom of page