top of page

Vitaal door Menselijk Kapitaal partner bij ME + U

Begin dit jaar hebben wij, Astrid en Mary, ervoor gekozen om ons aan te sluiten bij Me+U en zijn wij beiden gecertificeerd. Me+U is een nieuwe methode voor persoonlijke ontwikkeling, versterking van teams en het neerzetten van een krachtige organisatiecultuur. De methode brengt je individuele drijfveren en de cultuur van de team of organisatie in kaart. Daarnaast is het een krachtige feedback tool, waarmee je kunt zien welke groeimogelijkheden anderen voor jou zien.​​Wij hebben volmondig gekozen voor dit instrument omdat het veel brengt voor organisaties, teams en individuen. Een paar redenen: 

  • Er is aandacht voor ik, de ander en aandacht voor zakelijk en persoonlijk.

  • Naast de zes gangbare drijfveren zijn er twee drijfveren toegevoegd gericht op vitaliteit, zelfbewustzijn, intuïtie en lichaamskracht. 

  • Een heel belangrijke reden is ook dat je gedurende drie jaar steeds (anonieme) feedback kunt vragen aan de mensen om je heen, waardoor je je bewust wordt van je eigen kracht en de impact die je maakt op je omgeving. Je krijgt zo inzicht in de voortgang van je ontwikkeling. Wij leggen graag de regie voor de eigen ontwikkeling bij de mensen zelf. Drie jaar lang zelf feedback kunnen vragen aan anderen, past hierbij.

  • Als je besluit het profiel met je hele team of organisatie te doen, kun je een cultuuranalyse maken en volgen door deze regelmatig te evalueren. 

  • De test, profiel en de toelichting zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

  • Doorontwikkeling is core business voor ME + U. Als partner zijn wij daar actief bij betrokken. 

  • De prijs van het profiel is nu zeer aantrekkelijk € 225 euro, inclusief de mogelijkheid om langere tijd feedback te vragen. 

Mocht je dit instrument willen inzetten, of met ons sparren over de mogelijkheden, bel gerust!  

Comments


Uitgelichte berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page