top of page

Training Vitaal Werken, in aangepaste vorm

In februari hebben wij vol trots aangekondigd onze succesvolle training 'Vitaal werken, neem de regie' open te stellen voor iedereen. 


Locatie geboekt, organisatie en deelnemers benaderd en helaas zoals bij zoveel geplande activiteiten kon deze niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen.

Inmiddels is er al weer meer mogelijk en hebben wij een manier gevonden om de training waar wij in geloven tóch door te laten gaan. We gaan van start in September met een blended aanpak, life én online.


In plaats van 2 keer 2 dagen op locatie, starten wij de eerste dag op het strand bij strand Plazand. Buiten of binnen, afhankelijk van de weersomstandigheden. In ieder geval passen we alle Corona maatregelen toe en werken wij op 1,5 meter. 

Daarna organiseren wij een online sessie en een coachgesprek, online of met afstand. 

Om vervolgens met een tweedaagse af te sluiten. Wij kiezen voor maatwerk en gaan uit van dat wat kan en wat de meeste energie en effect oplevert!

Heb je je vorige keer opgegeven, of zie je het zitten om met ons dit avontuur aan te gaan, geef je alvast op!! Als je je snel opgeeft kunnen wij bij het plannen van de dagen ook nog rekening houden met je wensen!Commenti


Uitgelichte berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page