top of page

Genieten van ons werk.....


Met de vakantie in zicht is het erg leuk (en zinvol) om eens terug te kijken naar de afgelopen periode. Ook wij hebben dat gedaan, en we kwamen tot de conclusie dat we toch wel erg leuk werk hebben! Af en toe terugkijken geeft enorm veel energie, en ook ambitie om dingen verder te brengen (na de vakantieperiode, dat wel…..). Waar hebben wij afgelopen jaar van genoten:

We genieten van het samen creëren en ontwikkelen. Niet alleen met elkaar, maar vooral ook met onze opdrachtgevers en deelnemers in workshops. We merken dat de insteek van “samen puzzelen” en co-creëren heel goed bevalt, we worden er zelf steeds ook beter in. Het helpt om echt naast de opdrachtgever te kunnen staan en te merken dat er dingen gebeuren door co- creatie en wederzijdse betrokkenheid.

We genieten van onze Prikkelpot, de module vragen stellen, het borgen, de Borgingsboom en ons Menselijk Kapitaal Groeimodel. Deze gebruiken we vaak, soms onbewust, waardoor wij merken dat wij ze echt in ons DNA hebben opgenomen. We genieten ook van de feedback op de Prikkelpot; mensen die aangeven dat hij op hun bureau staat en dat ze steeds verrast zijn over wat er gebeurt als iemand een kaartje trekt.

Onderling zijn we weer gegroeid in het voorbouwen op onze diversiteit. Diversiteit en verbinding blijven onze thema’s. En wat een diversiteit in opdrachtgevers hebben we gehad; overheid, technische dienstverlening, chemische industrie, uitzendwezen. Managementteams en groepen medewerkers uit alle ‘hoeken’ van de organisatie.

Wat ons werk ook vooral leuk maakt, zijn de inzichten, acties en reacties van de mensen waar we mee werken. Een aantal:

 • "Jullie creëren veiligheid waardoor ik echt open kan zijn”

 • “We zoeken elkaar nu sneller op”

 • “Je zet me echt aan het denken”

 • “Zo’n goed gesprek hebben we nog nooit gevoerd”

 • “Hier komen we niet onderuit”

 • “Knap hoe jullie de aandacht vasthouden”

 • “We zijn meteen een BOL gaan maken met het team”

 • “Ik begrijp hem nu veel beter, snap waar hij vandaan komt”

 • “Als je vanuit je gevoel spreekt, gaat het echt anders”

 • “Mooi, dat we samen de strategie creëren”

 • "Jullie gaan op een luchtige en warme manier de diepte in".

Vooral die reacties en de resultaten die mensen laten horen geven steeds weer energie. En roepen nieuwe ambities op, zoals organisaties ondersteunen bij duurzame inzetbaarheid. Maar eerst maar even uitrusten en genieten....

Uitgelichte berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page