Onderzoek naar het Menselijk Kapitaal Groeimodel.


Ilse Huizinga, Organisatieadviseur bij PWN, heeft het Menselijk Kapitaal Groeimodel gebruikt bij haar afstudeeronderzoek voor de Masteropleiding Management, Cultuur en Veranderen. Het doel van haar onderzoek was het ontwikkelen van een meetinstrument dat aansluit bij het Menselijk Kapitaal groeimodel. Het instrument meet in welke groeifase een bedrijf zich bevindt om zo te kunnen adviseren over de interventies die hierbij passen. Wij vinden het super dat Ilse verder gebouwd heeft op ons model! Ilse is inmiddels afgestudeerd en geniet van een welverdiende vakantie.


Uitgelichte berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

Voor contact met Mary Bouma:
Telefoon: 06-28195866

Voor contact met Astrid Mimmel:
Telefoon: 06-22468822

Email: info@vitaaldoormenselijkkapitaal.nl

KvK nr. 66304067 – BTW nr. NL. 856486930.B01

|   Powered by Fast Company

© 2016 Vitaal Door Menselijk Kapitaal