top of page

Bijeenkomst boeken team up November


In November bespreken we met onze boeken team up "Hoe richt je een zwerm", van Eric Spaans, Gemma van der Ploeg en Rolf Resink. Ons vorige boek "The corporate tribe" bood veel inspiratie, en wat minder handelingsperspectief. Dit boek lijkt meer praktische inzichten te bieden. We zijn benieuwd!

Over de boeken team up:

Wij laten ons graag inspireren door de boeken die we lezen. Met een aantal mensen die graag een paar keer per jaar willen uitwisselen wat zij gelezen hebben zijn we een boekenclub gestart: een zakelijke boekenclub, waarin we de laatste boeken bespreken over organiseren, veranderen, leiderschap, samenwerking, motivatie, etc. We komen enkele keren per jaar bij elkaar in het midden van het land en bespreken dan een boek dat we allemaal gelezen hebben.


Uitgelichte berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page