top of page

Vitale intervisie; leren vanuit ervaring en met elkaar


“I’m not crazy. My reality is just different from yours” – Chesire Cat, Alice in Wonderland

Wil je graag experimenteren met een andere manier van zaken aanpakken?

Wil je geïnspireerd worden door andere perspectieven op jouw uitdagingen?

Heb je het gevoel dat je in een kringetje ronddraait en wil je dat doorbreken?

Ben je op zoek naar meer resultaat?

Sluit je dan aan bij onze intervisiegroep!

Medio november start de eerste intervisiegroep bij Vitaal door Menselijk Kapitaal. Intervisiegroepen zijn kleine groepen van ongeveer 6 personen, die bereid zijn om van elkaars praktijkervaring te leren. Intervisie is een enorm effectieve leervorm; de leden van een intervisiegroep brengen situaties en vraagstukken in, en helpen elkaar door methodisch met elkaar een vraagstuk te verdiepen. Dit doen zij onder meer door vragen te stellen waardoor vanuit diversiteit (nieuwe) inzichten ontstaan. Ook is er ruimte om ervaringen, tips en inzichten uit de praktijk uit te wisselen.

Mensen die zich bij onze groep aansluiten zijn geïnteresseerd in het groeien in hun persoonlijk leiderschap, ze zijn nieuwgierig, werken graag aan hun eigen ontwikkeling en die van anderen en omarmen diversiteit. De facilitators van Vitaal door Menselijk Kapitaal begeleiden de groep en zorgen voor een context waarin veilig en in vertrouwen met elkaar gewerkt kan worden. We komen 4 keer per jaar aan het einde van de dag/begin avond bij elkaar in een locatie die passend is voor de deelnemers. De kosten bedragen € 250,-- per jaar, exclusief locatiekosten en literatuur.

Is dit wat voor jou? Heb je er ook zin in? Laat het dan weten en stuur een mailtje naar info@vitaaldoormenselijkkapitaal.nl of bel, dan krijg je van ons meer informatie.

Uitgelichte berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page