top of page

ME + U

voor persoonlijke ontwikkeling

ME + U is een nieuwe methode voor persoonlijke ontwikkeling. De methode brengt je individuele drijfveren in kaart en laat jou zien waar jouw groeipotentieel zit. Daarnaast is het een krachtige feedback tool, waarmee je kunt zien welke groeimogelijkheden anderen voor jou zien.

Wij zetten ME + U sinds 2020 in, ter ondersteuning van coachingstrajecten, en zijn partner en gecertificeerd ME+U coach.

Wat is er zo mooi aan ME + U?

  • Er is aandacht voor ik, de ander en aandacht voor zakelijk en persoonlijk.

  • Naast de zes gangbare drijfveren zijn er twee drijfveren toegevoegd gericht op vitaliteit, zelfbewustzijn, intuïtie en lichaamskracht. 

  • Je kunt gedurende drie jaar steeds (anonieme) feedback vragen aan de mensen om je heen, waardoor je je bewust wordt van je eigen kracht en de impact die je maakt op je omgeving. Je krijgt zo inzicht in de voortgang van je ontwikkeling. Wij leggen graag de regie voor de eigen ontwikkeling bij de mensen zelf. Drie jaar lang zelf feedback kunnen vragen aan anderen, past hierbij.

  • De test, profiel en de toelichting zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

  • De prijs van het profiel is nu zeer aantrekkelijk € 375, inclusief persoonlijke terugkoppeling en de mogelijkheid om langere tijd feedback te vragen. 

 

Mocht je dit instrument willen inzetten, of met ons sparren over de mogelijkheden, bel gerust!  

Wil je eens een kijkje nemen op de site van ME + U? doe dat via onderstaande link.

ME + U

voor teams en organisatie 

ME + U is een nieuwe methode voor ontwikkeling, die ingezet kan worden om teams te versterken en een krachtige organisatiecultuur neer te zetten.

  • Als je besluit het profiel met je hele team of organisatie te doen, kun je een cultuuranalyse maken. Hiermee brengen we in kaart hoe jouw team of organisatie beleefd worden door de leden, welke overeenkomsten en diversiteit daarin aanwezig zijn.

  • Collectieve krachten, maar ook belemmeringen en verbetermogelijkheden komen in kaart.

  • Samen met jouw team of organisatie maken we een groeiplan, waarmee je een krachtige cultuur neer kunt gaan zetten.

  • Door regelmatige updates kun je via ME + U evalueren en kijken welke voortgang je maakt en hoe veranderingen impact hebben op de team- of organisatiecultuur.

 

Mocht je dit instrument willen inzetten, of met ons sparren over de mogelijkheden, bel gerust!  

Wil je eens een kijkje nemen op de site van ME + U? Doe dat via onderstaande link.

Dia10.jpeg
bottom of page