top of page

"LEIDERSCHAP IS DE HEFBOOM NAAR SUCCES"

Gun je je organisatie een versterking en verdieping van de leiderschapskwaliteiten? Hoe ga je als leidinggevende om met de uitdagingen van jouw team? Ben je op zoek naar leiderschap wat bijdraagt aan de organisatiedoelen vanuit waarden, verbinding en professionaliteit? Leiderschap waardoor medewerkers hun maximale potentieel bereiken?

 

Vitaal door Menselijk Kapitaal ondersteunt organisaties die willen groeien in leiderschap, met maatwerktrajecten die passen bij de uitdaging van de organisatie. Wij geloven in de kracht van leiderschap als hefboom voor succes. Voor ons staat het investeren in leiderschap gelijk aan het investeren en bouwen aan een vitale organisatie.

 

Onze leiderschapsprogramma's

Onze leiderschapsprogramma’s zijn gebouwd rond de pijlers bewust worden, bewegen en borgen en bevatten de volgende onderdelen:

 

  • Ken jezelf, als persoon én als leider. We starten met inzicht in jezelf, als leider. Zodat je goed weet waar je staat, wat belangrijk voor je is en waar je je graag in wil ontwikkelen en verantwoordelijkheid voor wil nemen.

 

  • Ken de organisatie en weet wat voor leiderschap en interventies nodig zijn. We kijken hoe we jouw organisatie samen verder kunnen brengen. Met behulp van de ingrediënten van een vitale organisatie brengen we dit in kaart en gaan we aan de slag met zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ aspecten.

 

  • Verandering leiden en bijdragen aan organisatieontwikkeling. We besteden aandacht aan het leiden van verandering. Hoe kom je tot de gewenste situatie? Hoe weet je dat het goed zit? Hoe doe je dit in samenspel met je omgeving?

 

  • Leidinggeven om het beste uit je team halen. Hoe maak je gebruik van talenten binnen je team en benut en versterk je de professionaliteit en het eigenaarschap.

 

  • Keuzemodules. We kijken naar de behoefte aan het ontwikkelen van vaardigheden en organiseren modules naar keus om hiermee te oefenen.

We sluiten aan bij de praktijk met opdrachten die direct toepasbaar zijn in de werkomgeving. We werken met diverse leermethodes. We wisselen het werken en leren in de groep af met individuele coaching en intervisie.

Interesse?
Neem contact op voor een voorbeeld programma of een gesprek over maatwerk

"Een goede leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in de leider, een geweldige leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in zichzelf."

- Eleanor Roosevelt

bottom of page