top of page

COACHING

ORGANISATIE COACHING

Als organisatiecoach zijn wij sparringpartner voor het management bij vraagstukken over de organisatie of over verandering. We richten ons daarbij op actuele organisatievraagstukken en het herkennen, doorbreken of benutten van de patronen in de organisatie. Het doorbreken van patronen die belemmerend zijn, het benutten van de patronen die ondersteunend werken. Altijd creëren we beweging.

"Behandel iemand zoals hij is, en hij zal blijven zoals hij is. Benader iemand zoals hij zou kunnen zijn, en hij wordt wie hij zou kunnen zijn."

- Goethe

TEAM COACHING

Succesvolle teams maken het verschil in een organisatie. We coachen daarom erg graag teams die een ambitie sneller willen realiseren of hun samenwerking, hun onderlinge dynamiek, willen verbeteren en professionaliseren. Vertrouwen, het effectief aangaan van conflict, het omgaan met diversiteit, en het creëren van commitment, eigenaarschap en verantwoordelijkheid zijn thema’s waar we graag mee aan de slag gaan.

INDIVIDUELE COACHING VOOR LEIDINGGEVENDEN OF MEDEWERKERS

Soms is er behoefte aan een steuntje in de rug. Bij een (ontwikkel-)vraag, of probleem waar je tegen aanloopt. Het is prettig als je daar steun bij kunt krijgen. In je eentje lukt het niet altijd. We coachen individuen bij het realiseren van persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat zetten we in: Onze coaching ervaring, diverse ondersteunende methoden, zoals management drives, mindsonar, waardenanalyse, coaching strippenkaart.

bottom of page