Header-Mobiel-Appel.jpg

Waardering als Brandstof

Hoe verdeel jij je energie? Wat ons opvalt is dat we veel stilstaan bij datgene wat niet goed gaat. Ook nu we terugkeren van vakantie en weer aan het werk gaan hebben we opnieuw een keuze. Steken we alle energie in dat wat niet goed gaat, of gebruiken we waardering als brandstof? In de volkskrant van 24 juli 2018 stond bijvoorbeeld: 'September staat bekend als de maand waarin de meeste echtscheidingen worden aangevraagd.' Net als je de grens over rijdt, na je vakantie, staat er een groot billboard van een echtscheidingsadvocaat, waar je terecht kunt als je tijdens je vakantie de conclusie hebt getrokken dat je niet verder wilt met elkaar. Dergelijke nieuwsberichten trekken onze aandacht. Va

Event Borgen in Beweging.

Op 20 september a.s. vindt op het strand van Zandvoort het Event Borgen in Beweging plaats. Het wordt georganiseerd door Mary Bouma, omdat haar bedrijf Bouma IMC 10 jaar bestaat. Met behulp van een drietal gedreven sprekers wordt het thema ‘Borgen in Beweging’ verkend. Een thema wat blijft intrigeren. Samen met Paul Turken, Alex Tuinstra en Astrid Mimmel is een mooi programma voorbereid. Dit event biedt Mary aan mensen die haar inspireren en die haar hun vertrouwen hebben gegund. Nieuwsgierig of meer Informatie? Heb je de uitnodiging gemist en wil je er graag bij zijn? Bel dan even met Mary, Tel.nr.: 06 28195866.

Onderzoek naar het Menselijk Kapitaal Groeimodel.

Ilse Huizinga, Organisatieadviseur bij PWN, heeft het Menselijk Kapitaal Groeimodel gebruikt bij haar afstudeeronderzoek voor de Masteropleiding Management, Cultuur en Veranderen. Het doel van haar onderzoek was het ontwikkelen van een meetinstrument dat aansluit bij het Menselijk Kapitaal groeimodel. Het instrument meet in welke groeifase een bedrijf zich bevindt om zo te kunnen adviseren over de interventies die hierbij passen. Wij vinden het super dat Ilse verder gebouwd heeft op ons model! Ilse is inmiddels afgestudeerd en geniet van een welverdiende vakantie.

Recente berichten

Archief

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

Voor contact met Mary Bouma:
Telefoon: 06-28195866

Voor contact met Astrid Mimmel:
Telefoon: 06-22468822

Email: info@vitaaldoormenselijkkapitaal.nl

KvK nr. 66304067 – BTW nr. NL. 856486930.B01

|   Powered by Fast Company

© 2016 Vitaal Door Menselijk Kapitaal